SPY:n uudet internetsivut

Sosiaalipoliittinen yhdistys on uudistanut verkkosivunsa. Löydät näiltä sivuilta tietoa muun muassa yhdistyksestä ja sen toiminnasta, jäseneduista, tapahtumista ja julkaisuista. Sivujen kautta voit liittyä yhdistykseen, tai pääset helposti jäsenrekisteriin maksamaan jäsenmaksusi ja päivittämään jäsentietosi. Tapahtumakalenterissa näkyvät menneet ja tulevat yhdistyksen tapahtumat, ja julkaisutoiminnasta esitellään tieteellinen aikakauslehti Janus sekä Sosiaalipoliittisen yhdistyksen julkaisusarjat. Historiaosuudessa voi tutustua kaikkien järjestettyjen Sosiaalipolitiikan päivien teemoihin, tarkastella yhdistyksen puheenjohtajia koko sen historian ajalta sekä tutustua 100-vuotisjuhlakirjaan ja sen tilausohjeisiin.

Toivomme, että viihdyt sivuilla! Palautetta uudistuksesta voi lähettää yhdistyksen sihteerille (maria.heiskanen[at]helsinki.fi).