Kansainvälisen sosiaalipolitiikan iltapäivä 29.5.

Pohjoismaisen hyvinvointimallin nykytila

29.5. klo 13.00-15.30 Tieteiden talo, Kirkkokatu 6

Hyvinvointivaltio elää ajassa. Sen kohtalo leikkaa useita muita kysymyksiä. Millainen on 2010-luvun hyvinvointivaltio ja mikä on sen tulevaisuus? Miten kansainväliset trendit ja voimat vaikuttavat kansalliseen tapaan tehdä sosiaalipolitiikkaa? Pystyykö pohjoismainen järjestelmä huomioimaan ihmisten erilaiset elämäntilanteet?

13.00 Avaus ja orientaatio iltapäivään

puheenjohtaja Elli Aaltonen, Suomen ICSW-toimikunta

13.10 Hyvinvointivaltio elää ajassa

yhteiskuntapolitiikan dosentti, lehtori emerita Raija Julkunen, Jyväskylän yliopisto

13.45 Pystyykö pohjoismainen järjestelmä huomioimaan ihmisten erilaiset elämäntilanteet?

yhteiskuntasuhteiden johtaja, professori Olli Kangas, Kansaneläkelaitos

14.30 Pohjoismaisen hyvinvointivaltion tulevaisuus: Miten vastaamme kansainvälisen kehityksen haasteisiin?

tutkijatohtori Tuuli Hirvilammi, Jyväskylän yliopisto

15.15 Päätössanat

johtokunnan jäsen Teppo Kröger, Sosiaalipoliittinen yhdistys

Tilaisuus on maksuton.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi täällä.

Sydämellisesti tervetuloa sosiaalipolitiikan tutkijat, sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijät, kansainvälisten asioiden parissa toimivat asiantuntijat, sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät ja luottamushenkilöt sekä aiheesta kiinnostuneet. Ota mukaan kollega, ystävä, työtoveri – asiasta kiinnostunut.

Lisätietoja: erityisasiantuntija Kaarina Tamminiemi, kaarina.tamminiemi(at)soste.fi

Järjestäjät: SOSTE, Sosiaalipoliittinen yhdistys ja ICSW-toimikunta