Kansainvälisen sosiaalipolitiikan iltapäivä 19.11.

Kansainvälisen sosiaalipolitiikan iltapäivä: Ekososiaalisempi Eurooppa?
ti 19.11. klo 13.00-15.00
Helsingin yliopiston päärakennus, Fabianinkatu 33, Sali 10, 3 krs.

Elämme yhteiskunnallisen murroksen keskellä. Työllisyyttä, hyvinvointia ja talouskasvua haastavat työn ja teknologian murros sekä väestön ikääntyminen. Euroopan tulevaisuuden valintoihin vaikuttavat muun muassa ilmastonmuutos, erot talouskasvussa jäsenmaiden välillä ja kansalaisyhteiskunnan liikehdintä.

Mikä suunta kannattaa valita? Miten elämänedellytykset ja ihmisoikeudet turvataan? Mitä keinoja meillä on käytössä tehdä hyviä valintoja? Miten siirrytään kestävään hyvinvointiyhteiskuntaan?

Tilaisuuden järjestävät: SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen ICSW-toimikunta ja Sosiaalipoliittinen yhdistys.

Kohderyhmä: tutkijat, sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijät, kansainvälisten asioiden parissa toimivat asiantuntijat, sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät ja luottamushenkilöt sekä aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuus on maksuton. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Keskustelijoina:

Jussi Ahokas, pääekonomisti, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
Marja Järvelä, professori emerita, Jyväskylän yliopisto
Annika Lindblom, pääsihteeri, Kansallinen kestävän kehityksen toimikunta
Leo Stranius, kestävän tulevaisuuden johtaja, T-media Relations Oy

Tilaisuuden avaa Ronald Wiman, puheenjohtaja, Suomen ICSW-toimikunta.
Ennen keskustelun alkua kahvitarjoilu.