Liity jäseneksi

Liity jäseneksi verkkolomakkeen kautta tästä. Voit liittyä myös sihteerin kautta: maria.heiskanen[at]helsinki.fi.

Sosiaalipoliittisen yhdistyksen jäsenet saavat:
  • Laadukkaan sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön tutkimuksen aikakauslehden Januksen neljä kertaa vuodessa koti- tai työosoitteeseen
  • Mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi joka syksy järjestettäville Sosiaalipolitiikan päiville: mielenkiintoisia ulkomaisia puhujavieraita sekä monipuolisesti työryhmiä ja esityksiä ajankohtaisesta alan tutkimuksesta. Vuonna 2017 Sosiaalipolitiikan päivät järjestetään Jyväskylän yliopistossa.
  • Ensikäden tiedon yhdistyksen järjestämistä seminaareista ja muista tapahtumista

Yhteisöjäsenyyteen kuuluu:

• Janus-lehti
  • Neljän yhteisön jäsenen osallistuminen Sosiaalipolitiikan päiville

Sosiaalipoliittisen yhdistyksen jäsenenä olet mukana mahdollistamassa oman alasi tieteellisen yhdistyksen toiminnan ja myötävaikuttamassa mm. sosiaalipolitiikan kehittämiseen käytännön, tieteen ja tutkimuksen alana.

Yhdistyksemme jäsenmaksut vuodelle 2017 ovat:

Varsinainen jäsen                         45 euroa
Opiskelijajäsen                             20 euroa